Reclame & Promotie


Bent u op zoek naar een professionele reclame of een promotievideo? Wij voorzien u van een professionele promotievideo of een reclamespot van hoge kwaliteit. Of dit nu voor tv, internet of voor in de zaak is, wij maken het voor u! Wij kunnen voor u zowel normale opnames vanaf de grond als luchtopnames maken. Onze ervaren cameracrew die bestaat uit cameramannen, piloten en regisseurs. Door middel van de combinatie van haarscherpe beelden vanaf de grond en vanuit de lucht, creëert u samen met onze crew spectaculaire beelden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neemt u dan gerust contact op!

Inspecties met drones


Onze drones komen overal, binnen en buiten. Bij veel projecten in de hoogbouw, bruggenbouw en andere bouwprojecten is het van groot belang, om tijdens de bouw inspecties uit te voeren. In het algemeen gebeuren deze controles vanaf een hijskraan of vanuit een helikopter. Hier komen onze drones perfect van pas. Onze drones vliegen tussen, onder en over locaties die klein en moeilijk te bereiken zijn. Ze vliegen binnen in gebouwen, zwembaden of bijvoorbeeld kantoren of ziekenhuizen! Bovendien veroorzaken drones geen luchtvervuiling en veroorzaken ze geen geluidsoverlast. De mogelijkheden zijn eindeloos. The Sky Is The Limit!

Documentaires


Bent u van plan een documentaire te gaan maken, maar weet u niet goed hoe u dit professioneel op beeld wilt gaan krijgen? Dan bent u bij Optima Drones aan het juiste adres. Wij kunnen voor u al uw beelden vastleggen op professionele wijze, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht. Uiteraard zijn de beelden vanuit de lucht spectaculair genoeg om iedereen zodanig te prikkelen in de eerste secondes van de film, dat men de gehele film wil afkijken! Zo zijn er ontelbare mogelijkheden waar u onze droneservice voor kunt gebruiken. Optima Drones nodigt u uit om samen met ons deze nieuwe wereld te ontdekken en te delen met de rest van de wereld!

Monumenten


Als er opnames gemaakt moeten worden van één of meerdere monumenten, is dit soms erg lastig. In het geval van oude monumenten met bijvoorbeeld zwakke vloeren of trappetjes, is het filmen met een drone de oplossing. Een drone is een onbemand klein vliegtuigje, dat overal kan komen. In kleine gangetjes, op zolders, in stoffige kelders… Zonder enig risico voor de drone piloot of omstanders. In het geval dat een monument zich niet in goede staat bevindt, zijn er restauraties nodig. Tenslotte willen wij onze monumenten graag in perfecte staat laten voortbestaan! Onze droneservice is hiervoor uitermate geschikt!

Luchtfoto's


Misschien bent u niet op zoek naar een video, maar wilt u liever 1 of meerdere foto's, genomen vanuit de lucht. Onze piloot kan dit voor u realiseren als geen ander! U vertelt de piloot wat u precies zoekt, of misschien heeft u nog wat inspiratie nodig, onze fantasierijke crew kan u hierbij helpen. Professionele foto's vanuit elke gewenste hoek, op elke gewenste hoogte en op elke gewenste afstand!

Bent u benieuwd wat Optima Drones voor u kan realiseren? Neemt u dan gerust contact op, en u zult direct merken dat de mogelijkheden eindeloos zijn!